OPIS TORTÓW - Jamińscy Cukiernia z Tradycją

Idź do spisu treści

Menu główne:

CENNIK
                                                                          OPIS  TORTÓW
                                                                          
                                                                       Brzoskwiniowy
                     krem wykonany na maśle z brzoskwiniami  , smak kremu wzbogacony
               dodatkiem  musu  brzoskwiniowego ,  wszystko przekładane na jasnych biszkoptach.
                                                                           
                                                                          Gruszkowy 
           ciemne biszkopty przekładane kremem na masełku z dodatkiem gruszek  i musu gruszkowego.
                                                                          
                                                                         Biszkoptowy 
              biało-ciemne biszkopty przekładane czekoladowym  kremem  zrobionym na maśle.
                                      Smak tortu moze być wzbogacony warstwą wiśni.
                                                                        
                                                                         Czekoladowy 
              ciemne blaty biszkoptowe przełożone  czekoladoym kremem maślanym z dodatkiem wiśni.
                                                                              
                                                                               Toffi 
                  biszkopty kawowe przełożone kremem maślanym z dodatkiem orzechów i kremu toffi
                                                             
                                                               Czekoladowo-orzechowy 
           czekoladowo- orzechowe biszkopty ( z orzechów włoskich ) przekładane kremem czekoladowym
                                                       zrobionym na pradziwym maśle 

                                                                  Makowo-orzechowy 
                             czekoladowy krem maślany na makowo-orzechowch  biszkoptach

                                                                       Truskawkowy
                     cienkie blaty biszkoptowe przekładane dużą ilością musu truskawkowego   
                                      na bazie kremowej śmietany oraz warstwy truskawek 

                                                                          Malinowy
                      cienkie blaty czekoladowe przekładane dużą ilością musu malinowego
                                      na bazie kremowej śmietany i naturalnych malin 

                                                                         Jagodowy 
                      cienkie blaty czekoladowe przekładane dużą ilością musu jagodowego
                                      na bazie kremowej śmietany i warstwy jagód  

                                                                          Krówowy
                                  cienkie blaty czekoladowe przekładane dużą ilością musu 
                                      na bazie kremowej śmietany i gotowanej krówki 

 
 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego